Павлова С. І., Боцян Т. В., Лавренчук В. О. (2021) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім.Івана Франка.
Preview
Метод реком виробнич.готельна практики_ГРС_3_курс.pdf
Завантажити (475kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Інше |
|---|---|
| Класифікатор: | H Суспільні Науки > H Соціальні науки (Загальне) |
| Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
| Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
| Дата подачі: | 05 Жовт 2021 23:42 |
| Оновлення: | 05 Лист 2021 14:34 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33253 |


