Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Методичні рекомендації для підготовки та складання комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху

Мосійчук І. В., Кащук К. М., Іваненко В. О., Ковпака А. А. (2022) Методичні рекомендації для підготовки та складання комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху. [Навчальний матеріал]

[thumbnail of Методичка 1 екзамен з фаху.pdf]
Preview
Текст
Методичка 1 екзамен з фаху.pdf

Завантажити (495kB) | Preview

Анотація

Методичні рекомендації для підготовки та складання Комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху укладено відповідно до освітньо-професійної програми Менеджмент для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент».
Методичні рекомендації складаються з таких структурних компонентів: підготовка до Державної атестації, проведення та зміст програми Комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху, перелік рекомендованих питань, структура екзаменаційного білету, порядок і критерії оцінювання та список рекомендованих джерел.

Тип ресурсу: Навчальний матеріал
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 12 Січ 2022 14:40
Оновлення: 14 Лют 2022 15:23
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33597

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу