Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Статистика. Методичні вказівки для підготовки до практичних занять, виконання лабораторних робіт та самостійної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Павлова С. І. (2022) Статистика. Методичні вказівки для підготовки до практичних занять, виконання лабораторних робіт та самостійної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Навчальний матеріал]

[thumbnail of Методичка статистика ГРС.pdf]
Preview
Текст
Методичка статистика ГРС.pdf

Завантажити (2MB) | Preview

Анотація

Освітня компонента «Статистика» займає важливе місце в системі загальної підготовки здобувача, позв'язуючи загальнонаукові і загальноосвітні компоненти з освітніми компонентами фахового спрямування.
Дані методичні вказівки будуть у нагоді здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» при підготовці до практичних занять, самостійному опануванні окремих тем курсу, виконанні лабораторних робіт з методів спостереження, аналізу та прогнозуванні розвитку соціально-економічних явищ, підготовці до поточного та підсумкового контролю.

Тип ресурсу: Навчальний матеріал
Класифікатор: H Соціальні науки > HA Статистика
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 14 Лют 2022 15:23
Оновлення: 14 Лют 2022 15:23
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33781

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу