Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з освітньої компоненти «Економіка підприємств готельно-ресторанного бізнесу»

Боцян Т. В., Павловська Л. Д. (2022) Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з освітньої компоненти «Економіка підприємств готельно-ресторанного бізнесу». ЖДУ ім. І. Франка.

[thumbnail of Методичка. Курсові Екон. підпр. грб.pdf]
Preview
Текст
Методичка. Курсові Екон. підпр. грб.pdf

Завантажити (455kB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 10 Трав 2022 20:47
Оновлення: 10 Трав 2022 20:47
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33980

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу