Боцян Т. В., Павловська Л. Д. (2022) Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з освітньої компоненти «Економіка підприємств готельно-ресторанного бізнесу». ЖДУ ім. І. Франка.
Preview
Методичка. Курсові Екон. підпр. грб.pdf
Завантажити (455kB) | Preview
Тип ресурсу: | Інше |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 10 Трав 2022 20:47 |
Оновлення: | 10 Трав 2022 20:47 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33980 |