Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Технологія готельної справи

Нестерчук І. К., Тищенко С. В., Чернишова Т. М., Шевчук Б. Л., Осіпчук А. С. (2019) Технологія готельної справи. Житомир, Житомирського національного агроекологічного університету.

[thumbnail of посібник_техн_гот_справи.pdf]
Preview
Текст
посібник_техн_гот_справи.pdf

Завантажити (2MB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 16 Трав 2022 08:35
Оновлення: 16 Трав 2022 08:38
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34007

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу