Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Удосконалення рецептури парфумерної продукції

Порхун Л. В., Авдєєва О. Ю. (2022) Удосконалення рецептури парфумерної продукції. In: XХIІI Міжнародна конференція студентів, аспірантів та молодих вчених "Сучасні проблеми хімії", 18-20 травня 2022 року, Київ.

[thumbnail of 2, ст. 78.pdf]
Preview
Текст
2, ст. 78.pdf

Завантажити (265kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Інше)
Класифікатор: Q Наука > QD Хімія
Відділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач: Микола Володимирович Чайка
Дата подачі: 15 Черв 2022 21:26
Оновлення: 15 Черв 2022 21:26
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34119

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу