Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Використання методу рефракції для визначення концентрації цукрів у напоях

Басюк В. О., Камінський О. М., Чайка М. В. (2022) Використання методу рефракції для визначення концентрації цукрів у напоях. In: ІІ Інтернет-конференція молодих вчених «Перспективи хімії в сучасному світі», 23.11.2022, Житомир.

[thumbnail of 41.pdf]
Preview
Текст
41.pdf

Завантажити (222kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Інше)
Класифікатор: Q Наука > QD Хімія
Відділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач: Лаборант Anastasiia Afanasieva
Дата подачі: 01 Груд 2022 11:12
Оновлення: 01 Груд 2022 11:12
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34997

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу