Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Основи фізіології і гігієни харчування

Ляшевич А. М., Лупаїна І. С., Корнійчук Н. М., Гирина А. А., Чайка Ю. Ю. (2022) Основи фізіології і гігієни харчування. [Навчальний матеріал]

[thumbnail of лабораторний зошит ОСНОВИ ФІЗІОЛОГІЇ І ГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ (1).pdf]
Preview
Текст
лабораторний зошит ОСНОВИ ФІЗІОЛОГІЇ І ГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ (1).pdf

Завантажити (1MB) | Preview
Тип ресурсу: Навчальний матеріал
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Користувач: Вероніка Аждер
Дата подачі: 20 Груд 2022 12:08
Оновлення: 20 Груд 2022 12:08
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35642

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу