Іваненко В. О., Кащук К. М., Боцян Т. В., Клімова І. О. (2022) Menu Analysis as an Effective Marketing Tool for Increasing the Restaurant Establishments’ Profitability. Бізнес Інформ. № 12. С. 2548–263. ISSN 2222-4459.
Preview
business-inform-2022-12_0-pages-258_263.pdf
Завантажити (379kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Стаття |
|---|---|
| Класифікатор: | H Суспільні Науки > HB Економічна теорія |
| Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
| Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
| Дата подачі: | 14 Лют 2023 12:53 |
| Оновлення: | 14 Лют 2023 12:53 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36120 |
| ДСТУ 8302:2015: | Menu Analysis as an Effective Marketing Tool for Increasing the Restaurant Establishments’ Profitability / В. О. Іваненко та ін. Бізнес Інформ. 2022. № 12. С. 2548–263. |


