Іваненко В. О., Кащук К. М., Боцян Т. В., Клімова І. О. (2022) Menu Analysis as an Effective Marketing Tool for Increasing the Restaurant Establishments’ Profitability. Бізнес Інформ. № 12. С. 2548–263. ISSN 2222-4459.
Preview
business-inform-2022-12_0-pages-258_263.pdf
Завантажити (379kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > HB Економічна теорія |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 14 Лют 2023 10:53 |
Оновлення: | 14 Лют 2023 10:53 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36120 |
ДСТУ 8302:2015: | Menu Analysis as an Effective Marketing Tool for Increasing the Restaurant Establishments’ Profitability / Іваненко В. О. та ін. Бізнес Інформ. 2022. № 12. С. 2548–263. |