Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Сучасні технології управління в готельно-ресторанному бізнесі: практики та інновації

Кащук К. М., Мосійчук І. В., Саух І. В. (2023) Сучасні технології управління в готельно-ресторанному бізнесі: практики та інновації. Бізнес Інформ. № 6. С. 93–99. ISSN 2222-4459.

[thumbnail of Мосійчук.pdf]
Preview
Текст
Мосійчук.pdf

Завантажити (1MB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: H Суспільні Науки > HC Економічна історія і становище
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 02 Серп 2023 12:05
Оновлення: 02 Серп 2023 12:05
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37734
ДСТУ 8302:2015: Кащук К. М., Мосійчук І. В., Саух І. В. Сучасні технології управління в готельно-ресторанному бізнесі: практики та інновації. Бізнес Інформ. 2023. № 6. С. 93–99.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу