Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Теоретичні засади органічного виробництва риби

Кухарець С. М., Овдіюк О. М., Овдіюк В. М. (2019) Теоретичні засади органічного виробництва риби. In: Органічне виробництво і продовольча безпека, 2019, Житомир.

[thumbnail of Органічне виробництво і продовольча безпека 2019_v_2 (2).pdf]
Preview
Текст
Органічне виробництво і продовольча безпека 2019_v_2 (2).pdf

Завантажити (93kB) | Preview

Анотація

Охарактеризовані теоретичні засади органічного виробництва риби

Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Ключові слова: органічне виробництво, гідробіонти, аквакультура
Класифікатор: S Сільське господарство > SH Аквакультура. Рибальство
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Олена Овдіюк
Дата подачі: 21 Вер 2023 13:10
Оновлення: 21 Вер 2023 13:10
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37976

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу