Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Харчові барвники. Вплив харчових барвників на здоров'я людини

Євдоченко О. С., Мельничук М. В. (2024) Харчові барвники. Вплив харчових барвників на здоров'я людини. In: Всеукраїнська наукова конференція «Актуальні задачі хімії: дослідження та перспективи», 1 травня 2024, кафедра хімії. С. 221–222.

[thumbnail of Мельничук,Євдоченко_АЗХ.pdf]
Preview
Текст
Мельничук,Євдоченко_АЗХ.pdf

Завантажити (756kB) | Preview

Анотація

Розглянуту хімічний склад та вплив на організм людини окремих барвників. Проаналізовано наукові дослідження щодо питання переліку заборонених штучних барвників в різних країнах

Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: Q Наука > QD Хімія
Відділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач: Олена Євдоченко
Дата подачі: 19 Черв 2024 20:17
Оновлення: 19 Черв 2024 20:17
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40275

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу