Євдоченко О. С., Мельничук М. В. (2024) Харчові барвники. Вплив харчових барвників на здоров'я людини. In: Всеукраїнська наукова конференція «Актуальні задачі хімії: дослідження та перспективи», 1 травня 2024, кафедра хімії. С. 221–222.
Preview
Мельничук,Євдоченко_АЗХ.pdf
Завантажити (756kB) | Preview
Анотація
Розглянуту хімічний склад та вплив на організм людини окремих барвників. Проаналізовано наукові дослідження щодо питання переліку заборонених штучних барвників в різних країнах
Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Класифікатор: | Q Наука > QD Хімія |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра хімії |
Користувач: | Олена Євдоченко |
Дата подачі: | 19 Черв 2024 20:17 |
Оновлення: | 19 Черв 2024 20:17 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40275 |