Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Вибір постачальників харчових продуктів у закладах ресторанного господарства

Павлова С. І., Кім Е. О. (2023) Вибір постачальників харчових продуктів у закладах ресторанного господарства. In: І Всеукраїнська науково-практична конференція «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», 14-15 листопада 2023 р., Харків. С. 103–106.

[thumbnail of tezy.pdf]
Preview
Текст
tezy.pdf

Завантажити (158kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 22 Лип 2024 13:17
Оновлення: 15 Лют 2025 20:47
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40829

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу