Zhytomyr State University Library

Вибір постачальників харчових продуктів у закладах ресторанного господарства

Павлова С. І. and Кім Е. О. (2023) Вибір постачальників харчових продуктів у закладах ресторанного господарства. In: І Всеукраїнська науково-практична конференція «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», 14-15 листопада 2023 р., Харків.

[thumbnail of tezy.pdf]
Preview
Text
tezy.pdf

Download (158kB) | Preview
Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Subjects: H Social Sciences > HB Economic Theory
Divisions: Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business
Depositing User: Інна Олександрівна Клімова
Date Deposited: 22 Jul 2024 13:17
Last Modified: 15 Feb 2025 20:47
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40829

Actions (login required)

View Item
View Item