Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Методичні рекомендації щодо проходження виробничої організаційно-економічної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес»

Фостолович В. А., Боцян Т. В., Павлова С. І. (2024) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої організаційно-економічної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

[thumbnail of metod.pdf]
Preview
Текст
metod.pdf

Завантажити (1MB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 23 Вер 2024 10:58
Оновлення: 10 Січ 2025 08:05
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41225

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу