Фостолович В. А., Боцян Т. В., Павлова С. І. (2024) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої організаційно-економічної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Preview
metod.pdf
Завантажити (1MB) | Preview
| Тип ресурсу: | Інше |
|---|---|
| Класифікатор: | H Суспільні Науки > HB Економічна теорія |
| Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
| Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
| Дата подачі: | 23 Вер 2024 13:58 |
| Оновлення: | 10 Січ 2025 10:05 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41225 |


