Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Конкурентоспроможність та інноваційний розвиток підприємств готельно-ресторанного і туристичного бізнесу

Літовка-Деменіна С. Г., Григор’єва Л. В., Кущ Л. І., Гриндій О. С., Іваненко В. О. (2024) Конкурентоспроможність та інноваційний розвиток підприємств готельно-ресторанного і туристичного бізнесу. Наука і техніка сьогодні (39). С. 317–325. ISSN 2786-6025.

[thumbnail of 1.pdf]
Preview
Текст
1.pdf

Завантажити (313kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 05 Груд 2024 12:26
Оновлення: 05 Груд 2024 12:35
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41931

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу