Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Конкурентоспроможність та інноваційний розвиток підприємств готельно-ресторанного і туристичного бізнесу

Літовка-Деменіна С. Г.ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8341-9872, Григор’єва Л. В.ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4527-6169, Кущ Л. І.ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7493-5800, Гриндій О. С.ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8590-9074, Іваненко В. О.ORCID: https://orcid.org/0000-0003-2231-8485 (2024) Конкурентоспроможність та інноваційний розвиток підприємств готельно-ресторанного і туристичного бізнесу. Наука і техніка сьогодні. № 39. С. 317–325. ISSN 2786-6025. DOI: 10.52058/2786-6025-2024-11(39)-317-324.

[thumbnail of 1.pdf]
Preview
Текст
1.pdf

Завантажити (313kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: H Суспільні Науки > HB Економічна теорія
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 05 Груд 2024 12:26
Оновлення: 14 Вер 2025 10:18
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41931
ДСТУ 8302:2015: Конкурентоспроможність та інноваційний розвиток підприємств готельно-ресторанного і туристичного бізнесу / С. Г. Літовка-Деменіна та ін. Наука і техніка сьогодні. 2024. № 39. С. 317–325. DOI: 10.52058/2786-6025-2024-11(39)-317-324.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу