Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Складові управління конкурентоспроможністю продукції

Михальчук С. С. (2025) Складові управління конкурентоспроможністю продукції. In: III International Scientific and Practical Conference “Innovative technologies of marketing and management in the conditions of transformational changes”, March 09, 2025, Khmelnytskyi. С. 187–189.

[thumbnail of 1.pdf]
Preview
Текст
1.pdf

Завантажити (160kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 23 Черв 2025 07:03
Оновлення: 23 Черв 2025 07:12
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/44248

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу