Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Анатомо-гістологічна оцінка серця забійних тварин як індикатора якості та безпеки м’ясної продукції

Рагуля М. Р., Горальський Л. П., Сокульський І. М. (2025) Анатомо-гістологічна оцінка серця забійних тварин як індикатора якості та безпеки м’ясної продукції. In: ІV Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь – науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості», 14 травня 2025 р., Кропивницький. С. 63–64.

[thumbnail of 1.pdf]
Preview
Текст
1.pdf

Завантажити (173kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Користувач: Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Дата подачі: 24 Черв 2025 09:36
Оновлення: 24 Черв 2025 09:43
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/44286

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу