Фостолович В. А., Павлова С. І. (2025) Інноваційні підходи до системи управління підприємством сфери гостинності в умовах персоналізації та цифрових трансформацій. Економіка. Управління. Інновації. № 36. С. 234–249. ISSN 2410-3748. DOI: 10.35433/ISSN2410-3748-2024-1(36)-16.
Preview
1.pdf
Завантажити (289kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 25 Черв 2025 08:49 |
Оновлення: | 25 Черв 2025 08:57 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/44314 |
ДСТУ 8302:2015: | Фостолович В. А., Павлова С. І. Інноваційні підходи до системи управління підприємством сфери гостинності в умовах персоналізації та цифрових трансформацій. Економіка. Управління. Інновації. 2025. № 36. С. 234–249. DOI: 10.35433/ISSN2410-3748-2024-1(36)-16. |