Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Інноваційні підходи до системи управління підприємством сфери гостинності в умовах персоналізації та цифрових трансформацій

Фостолович В. А., Павлова С. І. (2025) Інноваційні підходи до системи управління підприємством сфери гостинності в умовах персоналізації та цифрових трансформацій. Економіка. Управління. Інновації. № 36. С. 234–249. ISSN 2410-3748. DOI: 10.35433/ISSN2410-3748-2024-1(36)-16.

[thumbnail of 1.pdf]
Preview
Текст
1.pdf

Завантажити (289kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 25 Черв 2025 08:49
Оновлення: 25 Черв 2025 08:57
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/44314
ДСТУ 8302:2015: Фостолович В. А., Павлова С. І. Інноваційні підходи до системи управління підприємством сфери гостинності в умовах персоналізації та цифрових трансформацій. Економіка. Управління. Інновації. 2025. № 36. С. 234–249. DOI: 10.35433/ISSN2410-3748-2024-1(36)-16.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу