Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Вплив низької концентрації сечовини на вміст ліпідів в організмі Viviparus viviparus (L.) (Gastropoda, Viviparidae)

Ковтун Ю. В., Музика Л. В.ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7752-7853 (2025) Вплив низької концентрації сечовини на вміст ліпідів в організмі Viviparus viviparus (L.) (Gastropoda, Viviparidae). In: 5 Міжнародна науково-практична конференція «Research in Science, Technology and Economics», 10–12 грудня 2025 р., Люксембург, Люксембург. С. 117–118. DOI: 10.70286/isu-10.12.2025.

[thumbnail of 1.pdf]
Preview
Текст
1.pdf

Завантажити (145kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: Q Наука > QL Зоологія
Відділи: Природничий факультет > Кафедра ботаніки, біоресурсів та збереження біорізноманіття
Користувач: Олександр Сергійович Яценко
Дата подачі: 11 Груд 2025 10:37
Оновлення: 11 Груд 2025 10:37
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/46133

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу