Електронна бібліотека Житомирського державного університету

ДІАГНОСТИКА ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ

Харчишина О. В. (2010) ДІАГНОСТИКА ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ. Наукові праці Національного університету харчових технологій. № 36. С. 124–129.

[thumbnail of Наукові праці НУХТ 2010.pdf]
Preview
Текст
Наукові праці НУХТ 2010.pdf

Завантажити (288kB) | Preview

Анотація

Подано порівняльну оцінку методик дослідження організаційної культури підприємств. Узагальнено особливості методики ОСАІ, описано результати дослідження за цією методикою організаційної культури окремих підприємств харчової промисловості. Зроблено висновки про перспективи використання методики ОСАІ у вітчизняних умовах.

Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: організаційна культура, діагностика, харчова промисловість
Класифікатор: H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Користувачі 2199 не знайдено.
Дата подачі: 21 Лист 2012 12:03
Оновлення: 15 Серп 2015 02:23
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8367
ДСТУ 8302:2015: Харчишина О. В. ДІАГНОСТИКА ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ. Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2010. № 36. С. 124–129.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу