Електронна бібліотека Житомирського державного університету

ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОЦЕСУ ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВА

Харчишина О. В. (2010) ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОЦЕСУ ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВА. Продуктивні сили і регіональна економіка : зб. наук. праць. Т. 1. С. 225–228.

[thumbnail of Продуктивні сили і регіональна економіка 2010.pdf]
Preview
Текст
Продуктивні сили і регіональна економіка 2010.pdf

Завантажити (237kB) | Preview

Анотація

Узагальнено результати останніх досліджень вітчизняних та зарубіжних вчених щодо формування організаційної культури підприємства. Розглянуто процес формування організаційної культури, а також основні принципи та підходи. Описано результати власних досліджень щодо методології формування організаційної культури підприємств.

Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: організаційна культура підприємства, процес формування, принципи формування
Класифікатор: H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Користувачі 2199 не знайдено.
Дата подачі: 21 Лист 2012 13:18
Оновлення: 15 Серп 2015 02:23
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8372
ДСТУ 8302:2015: Харчишина О. В. ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОЦЕСУ ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВА . Продуктивні сили і регіональна економіка : зб. наук. праць. 2010. Т. 1. С. 225–228.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу