Електронна бібліотека Житомирського державного університету

СУЧАСНИЙ СТАН ТА ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

Харчишина О. В. (2011) СУЧАСНИЙ СТАН ТА ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ. In: Конкурентоспроможність в умовах глобалізації: реалії, проблеми та перспективи: V міжнар. наук.-практ. конф., 2–3 червня 2011 р., Київський інститут бізнесу і технологій, Житомирська філія. – Житомир. рр. 39-42.

[thumbnail of Тези КІБІТ 2011.pdf]
Preview
Текст
Тези КІБІТ 2011.pdf

Завантажити (213kB) | Preview

Анотація

Проведений організаційно-економічний аналіз харчової промисловості України.

Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Промова)
Класифікатор: H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Користувачі 2199 не знайдено.
Дата подачі: 26 Лист 2012 13:36
Оновлення: 15 Серп 2015 02:29
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8453

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу