Харчишина О. В. (2010) ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. In: Регуляторні механізми у сфері виробництва та споживання продовольчих товарів в умовах інтеграційних процесів: міжнар. наук.-практ. конф., 25 червня 2010 р., Миколаївська філія Європейського університету. – Миколаїв. С. 155–157.
Preview
Тези Миколаїв 2010.pdf
Завантажити (150kB) | Preview
Анотація
У доповіді наведено вимоги до методики діагностики організаційної культури.
Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Промова) |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Користувачі 2199 не знайдено. |
Дата подачі: | 26 Лист 2012 12:36 |
Оновлення: | 15 Серп 2015 02:29 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8456 |