Електронна бібліотека Житомирського державного університету

ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Харчишина О. В. (2010) ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. In: Регуляторні механізми у сфері виробництва та споживання продовольчих товарів в умовах інтеграційних процесів: міжнар. наук.-практ. конф., 25 червня 2010 р., Миколаївська філія Європейського університету. – Миколаїв. С. 155–157.

[thumbnail of Тези Миколаїв 2010.pdf]
Preview
Текст
Тези Миколаїв 2010.pdf

Завантажити (150kB) | Preview

Анотація

У доповіді наведено вимоги до методики діагностики організаційної культури.

Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Промова)
Класифікатор: H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Користувачі 2199 не знайдено.
Дата подачі: 26 Лист 2012 12:36
Оновлення: 15 Серп 2015 02:29
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8456

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу