Харчишина О. В. (2009) ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ЇЇ ЗВ'ЯЗОК ІЗ ОРГАНІЗАЦІЙНОЮ КУЛЬТУРОЮ. In: Перспективні напрями розвитку галузей АПК і підвищення ефективності наукового забезпечення агропромислового виробництва: І всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених, 23–24 вересня 2009 р., Тернопільський інститут агропромислового виробництва НААНУ. – Тернопіль. С. 313–316.
Preview
Тези Тернопіль 2009.pdf
Завантажити (154kB) | Preview
Анотація
Розкрито взаємозв'язок економічної ефективності діяльності підприємств харчової промисловості та організаційної культури
Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Промова) |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Користувачі 2199 не знайдено. |
Дата подачі: | 26 Лист 2012 11:23 |
Оновлення: | 15 Серп 2015 02:30 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8460 |