Янковська О. І. (2011) Ефективність діяльності приватних сільськогосподарських підприємств Житомирської області залежно від ступеня їх залучення до інноваційного процесу. Вісник Хмельницького національного університету (1). С. 122–126.
Preview
Янковська О.І._Ефективність діяльності ПСП Житомирської області.pdf
Завантажити (384kB) | Preview
Анотація
У статі проведено порівняльний аналіз ефективності виробництва продукції рослинництва та тваринництва, використання основних та оборотних засобів у приватних сільськогосподарських підприємствах згрупованих за рівнем їх залучення до інноваційного процесу.
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > HB Економічна теорія |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Користувачі 2199 не знайдено. |
Дата подачі: | 28 Лист 2012 11:31 |
Оновлення: | 15 Серп 2015 02:31 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8484 |