Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Ефективність діяльності приватних сільськогосподарських підприємств Житомирської області залежно від ступеня їх залучення до інноваційного процесу

Янковська О. І. (2011) Ефективність діяльності приватних сільськогосподарських підприємств Житомирської області залежно від ступеня їх залучення до інноваційного процесу. Вісник Хмельницького національного університету (1). С. 122–126.

[thumbnail of Янковська О.І._Ефективність діяльності ПСП Житомирської області.pdf]
Preview
Текст
Янковська О.І._Ефективність діяльності ПСП Житомирської області.pdf

Завантажити (384kB) | Preview

Анотація

У статі проведено порівняльний аналіз ефективності виробництва продукції рослинництва та тваринництва, використання основних та оборотних засобів у приватних сільськогосподарських підприємствах згрупованих за рівнем їх залучення до інноваційного процесу.

Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Користувачі 2199 не знайдено.
Дата подачі: 28 Лист 2012 11:31
Оновлення: 15 Серп 2015 02:31
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8484

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу