Електронна бібліотека Житомирського державного університету

ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ

Вітер С. А. (2013) ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. № 67. С. 118–122. ISSN 2076-6173.

[thumbnail of 25.pdf]
Preview
Текст
25.pdf

Завантажити (273kB) | Preview

Анотація

У статті розглянуто основні характеристики компетентнісного, особистісно-діяльнісного, маркетингового
підходів в освіті, висвітлено переваги їх впровадження у процес фахової підготовки молодших спеціалістів
порівняно з традиційним підходом. Вказано на необхідність застосування інтеграції даних підходів у підготовці
фахівців, що забезпечує оптимальне сполучення форм, методів і прийомів у педагогічному процесі. Обґрунтовано
значення сучасних підходів у формуванні економічної компетентності молодших спеціалістів. Запропоновано
авторське визначення поняття "економічна компетентність".

Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Користувач: Користувачі 2944 не знайдено.
Дата подачі: 05 Черв 2013 12:31
Оновлення: 15 Серп 2015 04:13
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/9570
ДСТУ 8302:2015: Вітер С. А. ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ . Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. 2013. № 67. С. 118–122.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу