Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Ресурси де є Автор Дуганець В. І.

Виберіть формат: [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Групувати за: Тип ресурсу | Не групувати
Кількість ресурсів: 2.

Дуганець В. І., Ткач Л. В. (2019) Criteria for assessing the practical preparedness of the future technologist-technician in the specialty "production of bread, confectionary, pasta and food concentrates" at the food industry college. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки. № 97. С. 24–33. ISSN 2663-6387.

Дуганець В. І. (2009) Планування та вивчення технічних дисциплін студентами агроінженерного напряму з використанням організаційно практичних форм навчання. ВІСНИК Житомирського державного університету імені Івана Франка. № 46. С. 21–27.

Цей список був створений Tue Jul 29 00:56:06 2025 EEST.