Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Ресурси де є Автор Кущ О. В.

Виберіть формат: [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Групувати за: Тип ресурсу | Не групувати
Кількість ресурсів: 2.

Доповідь на конференції або симпозіумі

Пухно Н. Г., Зосенко О. О., Кущ О. В. (2023) Порівняльна характеристика антиоксидантиних властивостей етанольних екстрактів прополісу з флавоноїдами та поліфенолами. In: Всеукраїнська наукова конференція «Актуальні задачі хімії: дослідження та перспективи».

Книжник І. А., Гордєєва Т. О., Гордєєва І. О., Кущ О. В., Шендрик О. М. (2023) Вплив органічних розчинників на термостабільність лаккази тrаmеtеs versicolor. In: Всеукраїнська наукова конференція «Актуальні задачі хімії: дослідження та перспективи».

Цей список був створений Mon Jul 28 18:51:03 2025 EEST.