Ресурси де є автор Пилипчук О. С.
Стаття
Вівич А. Ю.ORCID: https://orcid.org/0009-0005-7757-7339, Якубчак О. М.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9390-6578, Горальський Л. П.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4251-614X, Лебеденко Т. Є.
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8385-4674, Уманець Д. П.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1973-1132, Іванюта А. О.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1770-5774, Харсіка І. А.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2789-7757, Пилипчук О. С.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2757-6232
(2025)
Effects of a probiotic complex on liver morphology in broiler chickens.
Scifood. Т. 19.
С. 309–326.
ISSN 2989-4034.
DOI: 10.5219/scifood.36.
Пилипчук О. С. (2020) Національні звичаї та традиції як засіб формування національної самосвідомості в учнів молодшого шкільного віку. Майстерність комунікації у мистецькій і професійній освіті: збірник наукових праць. С. 179–182.
Пилипчук О. С. (2020) Формування в учнів початкових класів основ здорового способу життя. Майстерність комунікації у мистецькій і професійній освіті: збірник наукових праць. С. 182–185.