Ресурси де є Автор Пір А. О.
Стаття
Пір А. О., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. (2024) Гастрономічні тренди Франції. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес.. С. 11–12.
Доповідь на конференції або симпозіумі
Нестерчук І. К., Пір А. О. (2025) Економічні питання управління якістю туристичних послуг. In: VІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди «Географія та туризм», 12 березня 2025 р., Харків. С. 379–383.
Нестерчук І. К., Пір А. О. (2025) Визначення стратегії розвитку туристичного підприємства. In: Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку туризму», 16-17 квітня 2025 р., Хмельницький. С. 148–151.