Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Ресурси де є Автор Пір А. О.

Виберіть формат: [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Групувати за: Тип ресурсу | Не групувати
Кількість ресурсів: 3.

Стаття

Пір А. О., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. (2024) Гастрономічні тренди Франції. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес.. С. 11–12.

Доповідь на конференції або симпозіумі

Нестерчук І. К., Пір А. О. (2025) Економічні питання управління якістю туристичних послуг. In: VІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди «Географія та туризм», 12 березня 2025 р., Харків. С. 379–383.

Нестерчук І. К., Пір А. О. (2025) Визначення стратегії розвитку туристичного підприємства. In: Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку туризму», 16-17 квітня 2025 р., Хмельницький. С. 148–151.

Цей список був створений Mon Jul 28 18:51:04 2025 EEST.