Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Ресурси де є Автор Фостолович Л.

Виберіть формат: [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Групувати за: Тип ресурсу | Не групувати
Перейти до: Інше
Кількість ресурсів: 1.

Інше

Павлова С. І., Боцян Т. В., Фостолович В. А., Фостолович Л. (2024) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельно-ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Цей список був створений Mon Jul 28 18:41:24 2025 EEST.