Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Ресурси де є автор Bandura V.

Виберіть формат: [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Групувати за: Тип ресурсу | Не групувати
Перейти до: Розділ книги
Кількість ресурсів: 1.

Розділ книги

Serdiuk M., Kolisnychenko T., Bandura V., Sefikhanova K., Опанащук Ю. Я.ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5258-5907, Semko T. (2025) Improvement of gluten-free granola production technology in the restaurant segment. In: Innovative approaches in food processing and sustainability. Scientific Route OÜ, Tallinn, Estonia, С. 4–30. ISBN 978-9908-9706-2-2. DOI: 10.21303/978-9908-9706-2-2.ch1.

Цей список був створений Sat Dec 27 21:53:46 2025 EET.