Науково-методичний та координаційний супровід розвитку інформаційного освітньо-наукового простору України

Спірін, О. М., Новицька, Т. Л., Лупаренко, Л. А. (2015) Науково-методичний та координаційний супровід розвитку інформаційного освітньо-наукового простору України. Комп'ютер у школі та сім'ї, 125 (5). с. 11-17.

[img]
Перегляд
Text
Download (219kB) | Перегляд

Опис

Висвітлено основні результати діяльності Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України за період 2007-2015 рр. в частині, що стосується науково-методичного та координаційного супроводу розвитку вітчизняного освітньо-наукового інформаційного простору. Розглянуто низку результатів наукових досліджень, орієнтованих на виконання законів України «Про Основні засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2007-2015 роки», «Про Національну програму інформатизації». Наведено окремі матеріали Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, подані на розгляд до Парламентських слухань «Законодавче забезпечення розвитку інформаційного суспільства в Україні».

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: ІКТ в освіті, інформатизація освіти, інформатизація суспільства, наукові дослідження, Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Q Наука > Q Наука (Загальне)
Z Бібліографія. Бібліотечні Науки. Інформаційні ресурси > ZA Інформаційні ресурси
Підрозділи: Фізико-математичний факультет > Кафедра комп’ютерних наук та інформаційних технологій
Користувач, що депонує: Тетяна Новицька
Дата внесення: 16 Груд 2015 22:27
Останні зміни: 16 Груд 2015 22:27
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/19552

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу