Використання комп'ютерних програм моделювання стану економічного об’єкту в процесі формування професійної компетентності студентів-економістів

Горобець, С. М. (2008) Використання комп'ютерних програм моделювання стану економічного об’єкту в процесі формування професійної компетентності студентів-економістів. In: Інформаційні технології в професійній діяльності, 27 березня 2008р., Рівне.

[img]
Перегляд
Text
Download (337kB) | Перегляд

Опис

Перехід до ринкових відносин і раціонального управління економічними процесами вимагає підготовки фахівців нового типу та застосування сучасних, у тому числі комп'ютерних засобів формування професійної компетентності студентів- економістів. Для того, щоб знання набули рис універсальності, цілісності та творчого змісту, вони мають отримати додаткову образну, графічну репрезентацію, вийти на рівень чуттєвого, візуального сприйняття. Тому процес засвоєння студентами знань з економічних дисциплін буде більш ефективним за умови використання інтерактивних комп'ютерних навчальних програм, які дозволяють аналізувати стан та наочно моделювати поведінку економічного об'єкту в різних умовах його функціонування.

Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: інформаційні системи бухгалтерського обліку, захищеність бізнесу, оцінка захищеності бізнесу
Теми: Q Наука > QA Математика > QA75 Електронні комп'ютери. Інформатика
Q Наука > QA Математика > QA76 Комп'ютерне програмне забезпечення
Підрозділи: Фізико-математичний факультет > Кафедра комп’ютерних наук та інформаційних технологій
Користувач, що депонує: Марія Олександрівна Ігнатюк
Дата внесення: 21 Жов 2014 07:15
Останні зміни: 15 Серп 2015 09:10
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/13243

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу