Особливості розвитку та впровадження інформаційних технології у сучасній освіті

Чупріна, О. В. (2016) Особливості розвитку та впровадження інформаційних технології у сучасній освіті. Medzinárodná vedecko-praktická konferencia "Stav, problémy a perspektívy pedagogického štúdia a sociálnej práce" : zborník príspevkov z medzinárodnej vedecrej konferencie (28 – 29 októbra 2016 r.) / Šéfredaktor prof. JUDr. Stanislav Mráz, CSc. – Vysoká šk. с. 253-255.

[img]
Перегляд
Text
Download (164kB) | Перегляд

Опис

Компетентність учителів у використанні сучасних інформаційних та телекомунікаційних технологій у навчально-виховному процесі – одне з провідних завдань сучасної школи. Вчителі оволодівають основами застосування комп’ютерної техніки як засобу навчання, використовують шкільні комп’ютерні класи для проведення уроків із різних предметів, активно впроваджуються нові інформаційні технології в освітнє середовище.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Компетентність учителів у використанні сучасних інформаційних та телекомунікаційних технологій у навчально-виховному процесі – одне з провідних завдань сучасної школи. Вчителі оволодівають основами застосування комп’ютерної техніки як засобу навчання, використовують шкільні комп’ютерні класи для проведення уроків із різних предметів, активно впроваджуються нові інформаційні технології в освітнє середовище.
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Підрозділи: Інститут педагогіки > Кафедра початкової освіти та культури фахової мови
Користувач, що депонує: ПК Кафедра
Дата внесення: 28 Лист 2017 11:48
Останні зміни: 28 Лист 2017 11:48
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/25858

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу