Сучасні тенденції і пріоритети компетентнісного підходу в підготовці майбутніх фахівців дошкільної та початкової освіти : збірник науково-методичних праць

Колесник, Н. Є., Литньов, В. Є., Завязун, Т. В., eds. (2016) Сучасні тенденції і пріоритети компетентнісного підходу в підготовці майбутніх фахівців дошкільної та початкової освіти : збірник науково-методичних праць. Вид-во "Полісся", Житомир.

[img]
Перегляд
Text
Download (2MB) | Перегляд

Опис

У збірнику науково-методичних праць представлено матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції і пріоритети компетентнісного підходу в підготовці майбутніх фахівців дошкільної та початкової освіти» (23–24 березня 2016 року). У збірнику відображено сутність компетентнісного підходу в професійній освіті; охарактеризовано вітчизняний і зарубіжний досвід компетентнісного підходу до підготовки вчителів початкової школи та вихователів дошкільного закладу, відображено проблему наступності і перспективності Державних стандартів початкової та дошкільної освіти в контексті компетентнісного підходу; розкрито сутність предметних і ключових компетентностей молодших школярів; представлено тенденції та пріоритети сучасного дошкілля в європейському освітньому просторі. Збірник науково-методичних праць адресується науковцям, педагогам-практикам, майбутнім учителям початкових класів та вихователям ДНЗ, методистам дошкільної та початкової ланки освіти.

Тип елементу : Книга
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB1501 Початкова освіта
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB1603 Середня освіта. Вищі школи
Підрозділи: Інститут педагогіки > Кафедра мистецької освіти
Користувач, що депонує: доцент Наталія Колесник
Дата внесення: 04 Квіт 2019 05:58
Останні зміни: 04 Квіт 2019 05:58
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/28867

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу