Елементи, в яких автор: "Мельник, О. Ф."

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Тип елементу | Немає групування
Число елементів: 8.

Мельник, О. Ф. (2023) Роль сорбції та сорбентів у фармації та медицині. In: ІІІ Всеукраїнська інтернет-конференція молодих вчених «Перспективи хімії в сучасному світі», 22 листопада 2023 року, Житомир, Україна.

Мельник, О. Ф. (2022) Особливості захисту прав дітей в умовах воєнних дій і збройних конфліктів. Альманах права (13). с. 130-135. ISSN 2524-017X

Вітвицька, С. С., Мельник, О. Ф. (2019) Model of Professional Competence Formation of Future Specialists of Food Technologies in the Process of Studying Natural Science Disciplines at College. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки (96). с. 44-50. ISSN 2663-6387

Мельник, О. Ф. (2018) Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін. Автореферат thesis, Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Мельник, О. Ф. (2018) Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін. PhD thesis, Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Мельник, О. Ф. (2015) Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Проблеми освіти: збірник наукових праць (84). с. 232-236.

Мельник, О. Ф. (2015) Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка (4 (82)). с. 138-142. ISSN 2076-6173

Мельник, О. Ф. (2015) Роль і місце природничих дисциплін у процесі професійної підготовки майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Проблеми освіти: Наук-метод. зб (85). с. 140-147.

Цей список був створений у Wed Dec 25 10:13:01 2024 EET.