Вгору на рівень |
Мельник, О. Ф. (2022) Особливості захисту прав дітей в умовах воєнних дій і збройних конфліктів. Альманах права (13). с. 130-135. ISSN 2524-017X
Вітвицька, С. С., Мельник, О. Ф. (2019) Model of Professional Competence Formation of Future Specialists of Food Technologies in the Process of Studying Natural Science Disciplines at College. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка. Педагогічні науки (96). с. 44-50. ISSN 2663-6387
Мельник, О. Ф. (2015) Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Проблеми освіти: збірник наукових праць (84). с. 232-236.
Мельник, О. Ф. (2015) Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка (4 (82)). с. 138-142. ISSN 2076-6173
Мельник, О. Ф. (2015) Роль і місце природничих дисциплін у процесі професійної підготовки майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Проблеми освіти: Наук-метод. зб (85). с. 140-147.
Мельник, О. Ф. (2023) Роль сорбції та сорбентів у фармації та медицині. In: ІІІ Всеукраїнська інтернет-конференція молодих вчених «Перспективи хімії в сучасному світі», 22 листопада 2023 року, Житомир, Україна.
Мельник, О. Ф. (2018) Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін. Автореферат thesis, Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Мельник, О. Ф. (2018) Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін. PhD thesis, Житомирський державний університет імені Івана Франка.