Елементи, в яких Відділ: "Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи" та Рік: 2022

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Перейти до: P | І | Б | К | М | О | П | Ф
Число елементів: 21.

P

Pavlova, Svitlana, Botsian, Tetiana, Klimova, Inna, Milinchuk, Olga, Omelchuk, Nataliia (2022) Assessment of Mechanisms for Managing the Competitiveness of the Hos-pitality Establishments under Quarantine Conditions. Review of Economics and Finance, 20 (1). с. 378-384. ISSN 1923-7529

І

Іваненко, В. О. (2022) Методичні рекомендації до практичних занять з освітньої компоненти "Економічний аналіз". Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Іваненко, В. О., Боцян, Т. В., Клімова, І. О. (2022) АВС-аналіз як дієвий аналітичний інструмент в системах маркетингу та менеджменту закладів ресторанного господарства. Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі (7). с. 5-15. ISSN 2786-4820

Іваненко, В. О., Кащук, К. М., Боцян, Т. В., Клімова, І. О. (2022) Menu Analysis as an Effective Marketing Tool for Increasing the Restaurant Establishments’ Profitability. Бізнес Інформ (12). с. 2548-263. ISSN 2222-4459

Б

Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Іваненко, В. О., Дєнічева, О.В., Фостолович, В. А. (2022) Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.

Боцян, Т. В., Павловська, Л. Д. (2022) Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з освітньої компоненти «Економіка підприємств готельно-ресторанного бізнесу». ЖДУ ім. І. Франка.

К

Кащук, К. М., Мосійчук, І. В., Іваненко, В. О., Ковпака, А. А. (2022) Методичні рекомендації для підготовки та складання державного екзамену з управління та адміністрування. [Навчальний матеріал]

Кащук, К. М., Мосійчук, І. В., Ніколаєнко, С. М., Саух, І. В. (2022) Методичні рекомендації до написання курсової роботи з освітніх компонент: Управління персоналом, Конфліктологія та теорія переговорів, Міжнародні економічні відносини. [Навчальний матеріал]

Кащук, К. М., Мосійчук, І. В., Павлова, С. І., Павловська, Л. Д. (2022) Методичні рекомендації до написання курсової роботи з освітніх компонент: Логістика, Операційний менеджмент, Менеджмент продажів, Економіка і фінанси підприємства. [Навчальний матеріал]

М

Мосійчук, І. В., Кащук, К. М., Іваненко, В. О., Ковпака, А. А. (2022) Методичні рекомендації для підготовки та складання комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху. [Навчальний матеріал]

О

Опанащук, Ю. Я. (2022) Культурний туризм в парадигмі національних державотворчих процесів. In: Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій.

П

Павлова, С. І. (2022) Методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Навчальний матеріал]

Павлова, С. І. (2022) Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з Організації ресторанного господарства / Організації готельного господарства здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Навчальний матеріал]

Павлова, С. І. (2022) Статистика. Методичні вказівки для підготовки до практичних занять, виконання лабораторних робіт та самостійної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Навчальний матеріал]

Павлова, С. І., Боцян, Т. В., Мілічук, О.В., Омельчук, Н. В. (2022) Assessment of Mechanisms for Managing the Competitiveness of the Hospitality Establishments under Quarantine Conditions. Assessment of Mechanisms for Managing the Competitiveness of the Hospitality Establishments under Quarantine Conditions, 20 (1). с. 378-384.

Ф

Фостолович, В. А. (2022) Сучасні інструменти системи управління бізнесом у сфері готельно-ресторанної справи. Інвестиції: Практика та досвід (11-12). с. 18-25. ISSN 2306-6814

Фостолович, В. А. (2022) Штучний інтелект в сучасному бізнесі: потенціал, сучасні тренди та перспективи інтегрування у різні сфери господарської діяльності і життєдіяльності людини. Ефективна економіка (7).

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2022) УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Навчальний матеріал]

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2022) Управління якістю: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Клімова, І. О. (2022) Економіка і фінанси підприємства: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент». [Навчальний матеріал]

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Клімова, І. О. (2022) Економіка і фінанси підприємства: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07«Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент». ЖДУ ім. І. Франка.

Цей список був створений у Wed Oct 9 13:03:22 2024 EEST.