Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції

Мельник О. Ф. (2015) Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Проблеми освіти: збірник наукових праць. № 84. С. 232–236.

[thumbnail of мельник.pdf]
Preview
Текст
мельник.pdf

Завантажити (157kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Відділи: Інститут педагогіки > Кафедра професійно-педагогічної, спеціальної освіти, андрагогіки та управління
Користувач: Олена Євгеніївна Антонова
Дата подачі: 14 Лип 2015 23:06
Оновлення: 14 Лип 2015 23:06
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/18172
ДСТУ 8302:2015: Мельник О. Ф. Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Проблеми освіти: збірник наукових праць. 2015. № 84. С. 232–236.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу