Мельник О. Ф. (2015) Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Проблеми освіти: збірник наукових праць. № 84. С. 232–236.
Preview
мельник.pdf
Завантажити (157kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Стаття |
|---|---|
| Класифікатор: | L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта |
| Відділи: | Інститут педагогіки > Кафедра професійно-педагогічної, спеціальної освіти, андрагогіки та управління |
| Користувач: | Олена Євгеніївна Антонова |
| Дата подачі: | 15 Лип 2015 02:06 |
| Оновлення: | 15 Лип 2015 02:06 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/18172 |
| ДСТУ 8302:2015: | Мельник О. Ф. Акмеологічний підхід до формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Проблеми освіти: збірник наукових праць. 2015. № 84. С. 232–236. |


