Мельник О. Ф. (2015) Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка (4 (82)). С. 138–142. ISSN 2076-6173.
138-142.pdf
Завантажити (253kB) | Preview
Анотація
У статті проаналізовано та уточнено базові поняття дослідження: ''розвиток'', ''формування
особистості'', ''виховання''; визначено сутність категорії ''формування професійної
компетентності техніка-технолога виробництва харчової продукції''. Проведено контент-аналіз
понять ''компетенція'' та ''компетентність'', проаналізовано зміст категорії ''професійна
компетентність'' та визначено суть поняття ''професійна компетентність техніків-технологів
виробництва харчової продукції''.
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | розвиток, формування, виховання, компетенція, компетентність, професійна компетентність, формування професійної компетентності техніків-технологів виробництва харчової продукції. |
Класифікатор: | L Освіта > LB Теорія і практика освіти |
Користувач: | Користувачі 2944 не знайдено. |
Дата подачі: | 25 Лют 2016 10:23 |
Оновлення: | 25 Лют 2016 10:26 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/20446 |