Грибан Г. П., Опанасюк Ф. Г. (2003) Поліпшення стану здоров’я студентської молоді в умовах радіонуклідного забруднення шляхом спеціального харчування. Проблеми фізичного виховання студентів. С. 25–26.
Preview
72.PDF
Завантажити (297kB) | Preview
Анотація
Основним джерелом попадання в організм людини радіонуклідів є вживання забруднених радіонуклідами продуктів і води, яке можна значно зменшити за рахунок вибору продуктів харчування, кулінарної обробки харчових продуктів, підбору спеціальних страв з адаптогенними
властивостями.
| Тип ресурсу: | Стаття |
|---|---|
| Класифікатор: | L Освіта > LB Теорія і практика освіти L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта |
| Відділи: | Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра фізичної культури та базової загальновійськової підготовки |
| Користувач: | Григорій Петрович Грибан |
| Дата подачі: | 14 Лист 2016 17:35 |
| Оновлення: | 14 Лист 2016 17:35 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/22397 |
| ДСТУ 8302:2015: | Грибан Г. П., Опанасюк Ф. Г. Поліпшення стану здоров’я студентської молоді в умовах радіонуклідного забруднення шляхом спеціального харчування. Проблеми фізичного виховання студентів. 2003. С. 25–26. |


