Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін

Мельник О. Ф. (2018) Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін. Автореферат Докторський thesis, Житомирський державний університет імені Івана Франка.

[thumbnail of avt_Melnyk.pdf]
Preview
Текст
avt_Melnyk.pdf

Завантажити (1MB) | Preview

Анотація

АВТОРЕФЕРАТ
дисертації на здобуття наукового ступеня
кандидата педагогічних наук

Тип ресурсу: Дисертація або Автореферат (Автореферат Докторський)
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач: Олександр Сергійович Яценко
Дата подачі: 12 Лют 2018 23:49
Оновлення: 12 Лют 2018 23:57
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/26482

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу