Павлова С. І. (2022) Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з Організації ресторанного господарства / Організації готельного господарства здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Навчальний матеріал]
Preview
КР Організація.pdf
Завантажити (542kB) | Preview
Тип ресурсу: | Навчальний матеріал |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 16 Черв 2022 11:25 |
Оновлення: | 16 Черв 2022 11:25 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34134 |