Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з Організації ресторанного господарства / Організації готельного господарства здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Павлова С. І. (2022) Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з Організації ресторанного господарства / Організації готельного господарства здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Навчальний матеріал]

[thumbnail of КР Організація.pdf]
Preview
Текст
КР Організація.pdf

Завантажити (542kB) | Preview
Тип ресурсу: Навчальний матеріал
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 16 Черв 2022 11:25
Оновлення: 16 Черв 2022 11:25
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34134

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу