Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Боцян Т. В., Павлова С. І., Іваненко В. О., Дєнічева О. В., Фостолович В. А. (2022) Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.

[thumbnail of Методичка ККЕ ГРС 2022.pdf]
Preview
Текст
Методичка ККЕ ГРС 2022.pdf

Завантажити (401kB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 17 Лист 2022 10:43
Оновлення: 17 Лист 2022 10:43
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34721

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу