Євдоченко О. С., Авдєєв С. В. (2022) «Хімія харчових продуктів» у системі професійної підготовки майбутніх хіміків. In: ІІ Інтернет-конференція молодих вчених «Перспективи хімії в сучасному світі», 23.11.2022, Житомир.
Preview
Матеріали-ІІ-Інтернет-конференціі-молодих-вчених-«Перспективи-хімії-198-199.pdf
Завантажити (226kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Інше) |
|---|---|
| Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) Q Наука > QD Хімія |
| Відділи: | Природничий факультет > Кафедра хімії |
| Користувач: | лаборан О.В. ХОДЮК |
| Дата подачі: | 01 Груд 2022 12:56 |
| Оновлення: | 01 Груд 2022 12:56 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34982 |


