Електронна бібліотека Житомирського державного університету

«Хімія харчових продуктів» у системі професійної підготовки майбутніх хіміків

Євдоченко О. С., Авдєєв С. В. (2022) «Хімія харчових продуктів» у системі професійної підготовки майбутніх хіміків. In: ІІ Інтернет-конференція молодих вчених «Перспективи хімії в сучасному світі», 23.11.2022, Житомир.

[thumbnail of Матеріали-ІІ-Інтернет-конференціі-молодих-вчених-«Перспективи-хімії-198-199.pdf]
Preview
Текст
Матеріали-ІІ-Інтернет-конференціі-молодих-вчених-«Перспективи-хімії-198-199.pdf

Завантажити (226kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Інше)
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Q Наука > QD Хімія
Відділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач: лаборан О.В. ХОДЮК
Дата подачі: 01 Груд 2022 10:56
Оновлення: 01 Груд 2022 10:56
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34982

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу