Боцян Т. В., Павлова С. І., Фостолович В. А., Іваненко В. О. (2023) Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Preview
Методичка_кваліфікац_робота_241_ГРС_2023.pdf
Завантажити (551kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Інше |
|---|---|
| Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
| Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
| Дата подачі: | 31 Січ 2023 12:23 |
| Оновлення: | 11 Лип 2024 10:16 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35967 |


