Боцян Т. В., Павлова С. І., Фостолович В. А., Іваненко В. О. (2023) Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Preview
Методичка_кваліфікац_робота_241_ГРС_2023.pdf
Завантажити (551kB) | Preview
Тип ресурсу: | Інше |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 31 Січ 2023 10:23 |
Оновлення: | 11 Лип 2024 07:16 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35967 |