Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Боцян Т. В., Павлова С. І., Фостолович В. А., Іваненко В. О. (2023) Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

[thumbnail of Методичка_кваліфікац_робота_241_ГРС_2023.pdf]
Preview
Текст
Методичка_кваліфікац_робота_241_ГРС_2023.pdf

Завантажити (551kB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 31 Січ 2023 10:23
Оновлення: 11 Лип 2024 07:16
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35967

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу