Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Гастрономічний туризм Правобережного Полісся України: теорія, методологія і практика досліджень

Нестерчук І. К.ORCID: https://orcid.org/0009-0004-5721-3928 (2023) Гастрономічний туризм Правобережного Полісся України: теорія, методологія і практика досліджень. ПП «Євро-Волинь», Житомир.

[thumbnail of Нестерчук _Монографія.pdf]
Preview
Текст
Нестерчук _Монографія.pdf

Завантажити (5MB) | Preview

Анотація

Монографія присвячена узасадженню теоретично-методологічного конструкту та впровадженню оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму на теренах українського Правобережного Полісся. Проведено історіогенез теорій гастрономічного туризму у світі та Україні. Сформовано сучасний поняттєво-термінологічний апарат гастрономічного туризму. Розроблено авторську методику визначення гастрономічного потенціалу, гастрономічного районування, кластерів розвитку гастрономічного туризму Правобережного Полісся України, з подальшим укладанням картографічних моделей.

Видання рекомендовано до використання в освітньому процесі закладів вищої освіти України при підготовці бакалаврів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм і рекреація», 103 «Науки про землю», 106 «Географія» та може бути використане у системі підготовки та підвищення кваліфікації наукових і науково-педагогічних кадрів.

Тип ресурсу: Книга
Класифікатор: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 17 Квіт 2023 13:20
Оновлення: 23 Вер 2025 09:56
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36588

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу